VvKR & Garantiefonds

Zorgeloos op reis met Patiperra! We zijn namelijk aangesloten bij de VvKR en het garantiefonds GGTO. We leggen je graag uit wat dat betekent voor jou als reiziger en waar je op mag rekenen.

VVKR

Patiperra is aangesloten bij de VvKR, dit is de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van de reizigers en de kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de reiziger tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Meer informatie over de VvKR vind je hier: www.vvkr.nl

Stichting GGTO

Patiperra is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 9,- euro per persoon in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Meer informatie vind je op de website van het GGTO Garantiefonds

Martine Heijmen