Hoe het werkt

Patiperra blijft reizen om haar ervaringen te delen met reizigers die hetzelfde pad willen bewandelen. Reizigers die inspiratie zoeken en samen met hun familie, vrienden, jaarclubgenoten of collega’s een mooie reis willen maken, zijn hier aan het goede adres.

Wat doet Patiperra voor jou?

Dus ben je van plan een reis naar Colombia te maken met de familie? Met een groep vrienden in huurauto’s de Carretera Austral te ontdekken? Met je partner door het relaxte Nicaragua rijden? Of wil je misschien met je eigen auto door Latijns-Amerika rijden? Ook dat kan! Reis je liever onder begeleiding van een ervaren gids door Mexico, Guatemala, Ecuador of Nicaragua om land en cultuur te ontdekken? Om op die manier wat meer te weten te komen over land en cultuur bijvoorbeeld? Ook dan ben je bij Patiperra aan het goede adres.

Zo werkt het

Op de website staat een aantal ideeën voor reizen. Uiteraard is iedere reis uniek en wordt deze op maat voor jullie gemaakt. De website geeft een beeld van wat mogelijk is en welke bezienswaardigheden absoluut de moeite waard zijn. Dit is slechts een selectie, er is veel mogelijk. We durven bijna te zeggen: Todo es posible ofwel, alles is mogelijk!

stap 1: Contact opnemen

Je neemt contact met ons op via deze link op de website, via Whatsapp, Facebook, LinkedIn of Instagram of gewoon per ouderwetse telefoon.

Stap 2: Jouw wensen bespreken

We komen bij elkaar om te bekijken wat de wensen zijn. Voor het adviesgesprek en een uitgewerkte route betaal je een beperkt bedrag.

Stap 3: Yes, je gaat op reis!


Mag ik de reis helemaal voor jullie uitvoeren, dan wordt het bedrag uit stap 2 verrekend met de uiteindelijke reissom.

Jouw autoreis op maat

Op de website staat een aantal ideeën voor reizen. Uiteraard is iedere reis uniek en wordt deze op maat voor jullie gemaakt. De website geeft een beeld van wat mogelijk is en welke bezienswaardigheden absoluut de moeite waard zijn. Dit is slechts een selectie, er is veel mogelijk. Ik durf bijna te zeggen: Todo es posible ofwel, alles is mogelijk!

nog even inspiratie op doen?

Martine Heijmen